Pontgyűjtés, havonta ajándékok

A Natúrsziget pontgyűjtő rendszerében – tekinthetjük a pontokat hűségpontoknak is – az oldalunkon végzett bizonyos tevékenységekért a felhasználók automatikusan pontokat kapnak, és ezekért a pontokért a Natúrszigeten folyamatosan bővülő prémium tartalmakat lehet „megvásárolni”.

Pontgyűjtés, havonta ajándékokÍgy hűséges látogatóink dalokhoz, relaxációs zenékhez, a csakrákra ható vagy egyéb jótékony hatású hangokhoz juthatnak hozzá Letöltési oldalunkon. Ha Ön bármelyik zenét vagy gyógyulást támogató hangot le szeretné tölteni, nincs más dolga, csak annyi, hogy vegyen részt pontgyűjtő akciónkban. A megfelelő pontszám elérése esetén azonnal jogosulttá válik egy-egy tetszőlegesen kiválasztott hang letöltésére, emellett esélyes lehet valamelyik értékes havi ajándékunkra.

A pontgyűjtésben való részvételt regisztrációhoz kötjük. A rendszer indulásakor minden korábban regisztrált felhasználónk, hűsége jutalmául, kapott 20 ajándék pontot. Természetesen az új regisztráltak előtt is nyitva áll a pontgyűjtés lehetősége. 🙂

Az alábbiakban felsoroljuk, hogy jelenleg miért kaphat és miért veszíthet pontot.

Ezért kaphat pontot:

  • regisztráció: 10 pont
  • feliratkozás hírlevélre: 10 pont
  • belépés jelszóval az oldalra: 2 pont/nap
  • egy cikk elolvasása: 2 pont/cikk

És ezért veszítheti el:

  • leiratkozás a hírlevélről: –10 pont
  • ha 3 napon keresztül nem lép be az oldalra: –2 pont

A legtöbb pontot szerző látogatóink emellett minden hónapban külön ajándékokat is kapnak. A konkrét havi ajándékokról, azok értékéről főoldalunkon és a hírlevelünkben folyamatosan tájékoztatást adunk.